Reis naar Bali (3.): Binnen handbereik

6858x 06. 01. 2019 1 Reader

We verlaten de luchthaven in Dubai. Het is 09: 00 lokale tijdochtend. We wachten op een acht uur durende vlucht op het eiland Bali, waar we zouden landen op 22: 00. Hoe weinig is genoeg om door de tijd te reizen ... :)

Po Dubá lopen we gingen terug naar het vliegveld. Er waren nog een paar uur over voordat we vertrokken, dus we waren op zoek naar een plek waar we konden rusten en eventueel konden schrijven. Ik sliep uiteindelijk ongeveer een uur. Het was heel moeilijk - hoe meer ik de laatste antibiotica slikte. Het was, voor de eerste keer, meer dan vier jaar geleden dat ik besloot om mijn toevlucht te nemen tot poeders omdat de pijn in mijn keel me net voor vertrek betrapte. Soms werk ik graag met kruidenergieën en genezende kristallen, maar nu was er zo weinig tijd. Ik ben er bijna achter gekomen of het universum me probeert ... als ik het echt wil grote sprong. De eerste golf van slapeloosheid en de innerlijke kou van vermoeidheid kwamen. Echter, de ergernis passeerde me na de ochtend groene thee met stokbrood :) Het was meer vrolijk.

We vliegen met Boeing BA777-300 vanuit Emirates. Het vliegtuig is mooi, het kan niet worden geëvalueerd tegen FLYDubai. Eén woord verbazend! We raden - meerdere keren waren we verrast - zowel aan door de stemming van stewardessen en stewards, een grote voetenruimte en een grote selectie films en ander entertainment. Het was echt leuk en aardig als je denkt dat we acht uur in het vliegtuig hebben doorgebracht. Ze hebben heel goed voor ons gezorgd. Tijdens de vlucht ontvingen we twee keer rijke vegetarische gerechten. Daarvoor waren gratis drankjes van alle soorten beschikbaar - allemaal in ticket prijs.

Mooi zijn en je realiseren dat je plotseling achter de evenaar staat. Je vliegt rond geweldige plaatsen die je alleen kent van televisie, en het verhoogt plotseling je hart. Kuala Lumpur, Jakarta, Singapore, Sumatra en Java op de kaart van het vliegtuig glimlachen je toe van een afstand in Hong Kong. Het gevoel dat je alle extra's van je hand hebt ... Al die plaatsen hebben één ding gemeen en dat is water. De kracht die elke dag soepel loopt met zijn schokken van het vasteland en de vorm schept van elk prachtig deel van onze planeet. Ik ben geïnteresseerd in de kaart en het verloop van de vlucht.

We landden met een beetje vertraging, omdat intense regenval en stormen over de eilanden. We worden meer toegejuicht en bedankt! Het is nacht.

Een apenkoning verwelkomt ons in de luchthavenhal met de inscriptie: "Welcome to Bali" (Welkom op Bali). Ik voel direct hoe de energie van dit eiland mijn ziel raakte. Ik ontmoet vriendelijke lachende gezichten. Het is weer een compleet andere wereld dan in ons land of in Dubai.

Er staat een lange rij in de incheckhal. Mijn medereizigers wachten een uur op bagage. We moeten nog een toeristenvisum regelen voor de 30-dagen bij de immigratiedienst en opnieuw een uitreiscontrole ondergaan. Hoewel er 22: 00 is, kan ik je pas na middernacht in de wieg zien.

Plotseling komt er een grote vreugde. Ze is een miljonair !!! Ik verander de euro op de roepie (IRD) en ik heb opeens miljoenen in mijn bankbiljetten, waar ik niet eens op kan rekenen! Het is een vreemd gevoel. Ik voel mijn psyche bewegen ... hoe ik denk aan mijn eigen set van waarden. Ik voel me een beetje onzeker, omdat het nieuw voor me is. Het gebeurt maar langzaam met mij dat spreekwoordelijke hij stond gemakkelijk op en vertrok een beetje, iets zal zijn;). De cursus is 1 CZK = 632 IRD en de prijzen van dingen en services zijn hetzelfde. Ik kijk er naar uit om deze speciale wereld te ontdekken ...

Op het vliegveld kiezen we een taxi naargelang het gevoel. We zijn allemaal erg moe, dus hoewel we allemaal geïnstrueerd zijn dat de prijzen hier moeten worden onderhandeld, zijn we het zelden eens met de 10 USD. We rijden naar Bakun Beach Resort, waar we voor de eerste nacht hebben gekozen. Het hotel wordt omgeven door groen en heeft een eigen zwembad. Aan de overkant van de straat is een groot warenhuis. De kamer is zeer luxueus - op de ster met de ster.

In de kamer heb ik nog steeds een snelle WIFI om je de eerste paar foto's van de landing te sturen. Het gaat over 03: 00 's nachts. (Het verschil tussen Praag is 7 uur, dus 20: 00.)

Laten we gaan YT Greentara-mantra en we plannen het plan voor de dag van morgen. We willen een persoonlijke gids inhuren om ons te helpen waar we het nodig hebben. We merken dat we net aankwamen in het weekend, wanneer de belangrijkste feesten van het jaar op het eiland zijn. Het is een lokale traditie die de meeste toeristen niet kunnen, maar we kunnen een speciale toegang regelen ...

Dit is wat ik je vandaag zeg met de woorden van een van de Balinese monniken: Houd je ogen wijd open zodat je de schoonheid van de planeet kunt zien, je huis moet een open hart en een brede geest hebben. Dan zullen er wonderen in je werkelijkheid zijn, in tegenstelling tot elke kitsch.

Je kunt uitkijken naar een waarlijk mystieke ervaring met het lokale ritueel. Ik heb een beetje moeite met internetverbindingen. Ik krijg een lokale simkaart en probeer meer online te zijn. Ik wil me graag registreren in live uitzendingzo snel mogelijk. Er is zoveel dat ik je wil laten zien en zeggen ... en ik ben er pas de eerste dag! Ik neem zo snel mogelijk contact met u op. :)

[05.01.2019 @ 03: 00 Bali]

Bijgewerkt: 24.03.2019, 21: 20

Reis naar Bali

Meer onderdelen uit de serie

Laat een reactie achter