Liefde en Cranio in mijn leven en hoe beide kunnen helpen (deel 1)

6807x 27. 03. 2020 1 Reader

Zingt vanuit Whatsapp van een vriend: “Beste bewerking 🙂 Hoe gaat het? Ik denk aan mijn professionele en partnerkant van het leven. Jullie hebben allebei opgelost, voor zover ik weet. Het is mij duidelijk dat er nog iets aan de hand is. Maar je weet wat je wilt doen en je doet het. Je hebt je droomman en jij en Petr doen het goed, je verdiept je relatie nog steeds. Klopt dat? Ik weet dat we allemaal ons eigen persoonlijke verhaal hebben en dat we onze eigen manier moeten vinden om te komen waar ik wil. Ik ben gewoon op zoek naar inspiratie van jou, hoe heb je het gedaan en wat heeft je geholpen? Deel het alsjeblieft? ' Dus ik deel ...

Quarantaine

Ik zit in quarantaine, zoals bijna iedereen. Ik kan niet werken, aanrakingstherapie is nu praktisch verboden. En toch zal ik eerlijk zijn, ik ben de afgelopen maanden het gelukkigst geweest. Ik heb meerdere wensen tegelijk vervuld:

  • Ik wilde vastzitten met Peter, mijn geliefde man, op een verlaten eiland
  • Ik wilde mijn kinderen thuis lesgeven
  • Ik wilde opstaan ​​als ik zelf wakker werd en niet hoefde te reizen
  • Ik wilde meer voor de tuin zorgen, zaailingen halen en ook thuis opruimen
  • en ik wilde uit de matrix komen

Bewerk een Petr

Hoevelen van ons hadden vergelijkbare wensen? Hoe vaak hebben we dit naar het universum gestuurd? Degene die naar ons heeft geluisterd, zelfs de Amerikaanse, Chinese of Russische legers, is een coronavirus en we hebben de mogelijkheid om opnieuw op te starten. Op dit punt kunnen we onze uitgaven tot een minimum beperken en onszelf op inkomen richten - liefde, licht en inspiratie. Verrassend genoeg kunnen zelfs degenen die bijvoorbeeld de gevolgen van isolatie in het bedrijfsleven beginnen aan te pakken, leren meer van zichzelf te trekken en zich met hun hart te verbinden. Ik ga zitten, sluit mijn ogen en kijk in mezelf. Wat ik zie is gewoon mijn privéaangelegenheid, niemand hoeft te bekennen, niemand controleert mij. Het leert mij grote waarheden. Ik ben met wat er nu in zit. Althans voor een tijdje. Na verloop van tijd wordt het meditatie, maar alleen observatie.

En als ik het eerlijk doe, realiseer ik me hoe gelukkig ik ben, hoe ik me voel en leef. Dit komt vooral omdat ik geniet van wat ik doe en wat ik doe. Ik hou van schrijven, dus ik zal nog een tijdje schrijven. Ik begin een serie over liefde en plezier. Ik weet veel van beide omdat mijn leven een jaar geleden uit deze twee items bestaat. Ze zijn verbonden. Dit omvat zelfliefde, de hoogste mate van toewijding aan het goddelijke in zichzelf zonder de betrokkenheid van het ego. Hier ben ik nog steeds een beginner die mijn fouten herhaalt en bid voor andere kansen. En ze komen eraan.

Terug naar de wortels

Nu pauzeer ik een paar dagen en bestudeer ik de scripts van osteopathie en craniosacrale biodynamica, de levensadem en stilte en vrede. Daar heb ik tijd voor. Eindelijk. Ik ga terug naar het begin en nodig je uit om door het landschap van veranderingen, waargenomen sensaties en aanrakingen te wandelen op plaatsen van terugtrekking in ons lichaam. Ik hou van dit alles, ik weet het allemaal goed. Ik voeg foto's toe van een verlaten studie die niets nodig heeft. Ze kijkt er gewoon naar uit om haar deur weer te openen en binnen te gaan zitten, uitademend. Diep. Hij lacht en ons werk kan beginnen. Ik kijk uit naar het moment met haar.

Stel vragen

Misschien heb je ook vragen, en ik kan ze de volgende keer maken. Stel vragen op internet, FB, etc.

Vaas
Bewerk stil

Wie ben ik

Craniosacraal therapeut, masseuse, vrouw, minnares, moeder, huishoudster, scherf van God hier op aarde.

www.cranio-terapie.cz
edita.pol@seznam.cz
+723 298 382

Liefde en cranio in mijn leven en hoe beide kunnen helpen

Meer onderdelen uit de serie

Laat een reactie achter