Liefde en Cranio in mijn leven en hoe beide kunnen helpen (deel 2)

4669x 29. 03. 2020 1 Reader

Hoe kan ik mijn vriend verantwoordelijk en naar waarheid antwoorden op de vraag: Hoe heb ik het werk van mijn dromen en de man van mijn dromen gevonden ...? Moeilijk antwoord, omdat we anders zijn. Gevoelens werken perfect in mijn leven. Denkend aan hoe ik me wil voelen bij mijn ideale baan, gebruik ik het lichaam om een ​​cocktail van emoties op te roepen die me zullen vullen als ik het werk doe. En het zal gebeuren. Dus ik werk met klanten wanneer ze op weg zijn naar iets nieuws. We kunnen nauwelijks iets ervaren dat we ons niet eens kunnen voorstellen.

Dus hoe was het met cranium?

Dus hoe was het met cranium? Sinds mijn jeugd wilde ik revalidatieverpleegkundige worden, ik genoot van masseren, ik bestudeerde hoe spieren en anatomie eruit zien, ik wist dat lichaamsbeweging dingen op het lichaam kan fixeren, versterken en verplaatsen. Het keerpunt in mijn leven was op een ochtend toen ik tijdens het strekken mijn ruggengraat "op slot deed" en naar het ziekenhuis ging voor revalidatie. De verpleegsters in witte overhemden legden hete paraffine op mijn cervicale wervelkolom en het ging geleidelijk over. Ze trainden ook met mij en spraken over hoe ik loop, zit, dingen opraap. Het waren engelen voor mij. Ik wilde zo'n baan doen omdat ik me goed bij hen voelde.

Helaas heeft deze blessure me ervan weerhouden om me in te schrijven op het gebied van fysiotherapie, bovendien heb ik nooit geklommen, wat een voorwaarde was voor de toelatingsprocedure. Dus bedankte ik een medisch laboratoriumtechnicus en leed vier jaar op een school waar ik niet veel van genoot. Toen ik nadacht over wat ik moest doen na mijn zwangerschapsverlof, kreeg ik de kans om een ​​cursus Reflex Therapie te volgen. Het was een klein wonder om zo diep te werken met de menselijke eenheid van het lichaam. Vanaf daar een kleine stap om het nog verfijnder te maken ... Ik hoorde het als slow motion klinken ...

'Dit is iets dat je leuk vindt, je hebt er zachte handen op. Craniosacraal therapie wordt voornamelijk gebruikt door fysiotherapeuten en moeders die mogelijk kinderen hebben getroffen omdat het veel helpt ”.

Dus op een gegeven moment zit ik in de hal met andere fysiotherapeuten, masseurs en moeders van gehandicapte kinderen die precies weten waarom ze daar zijn. Als het op mij aankomt, zeg ik gewoon: 'Ik weet niet waarom ik hier ben. Ik zoek iets om van te genieten. '

"Dus dit is het beste begin,'Zegt Radek Neškrabal, leraar.

Ik leg mijn handen

Die eerste dag legde ik mijn handen op een van mijn opleidingscollega's en ik wist dat ik dit werk de rest van mijn leven zou blijven doen. Ik ben nog niet dood, maar sindsdien ben ik verzadigd met horsmakreel. Of ik. We groeien en verfijnen samen.

Ik werk op dezelfde manier met klanten. Ik vraag altijd hoe ze zich op het werk willen voelen. We weten het allemaal ergens binnenin. En het universum zal ons dan zulk werk aanbieden, alleen voor ons. Mooi is het voorbeeld van een van de klanten die nog wachtte op 'het echte werk'. Het was alsof ze betoverd was, gehuld in zoveel onbekende dingen en in zo'n mist dat hij het helemaal niet kon voelen. Toen het hem na verschillende sessies en verbindingen lukte, gingen hij en zijn vader naar het huisje om de houtschuur te repareren, te installeren en al het eindeloze werk te doen dat het oude object met zich meebracht. En plotseling verschenen de plannen van de tuinhuizen voor zijn ogen, hij kreeg ideeën van bovenaf. Zijn plannen werden onderbroken door het coronavirus, maar ik denk dat hij zo snel mogelijk zijn bedrijf in die richting zal starten. Misschien vraag je wat er is gebeurd, hoe kwam het tot hem? Hij kende zijn gevoel dat hij in zijn werk wilde voelen. En hij begon hem te leven. Het universum zorgde zelf voor de anderen.

Man of Dreams - Een vriendin vroeg ook naar de man van dromen, hoe kan ze contact met hem opnemen?

Eigenlijk lijkt het erg op elkaar. Ik herinner me oprecht het gevoel dat ik graag voel in de aanwezigheid van een man - de opwinding op mijn lichaam, het gevoel dat ik een open hart kan hebben, dat ik niets hoef te verbergen, dat ik veel gevraagd en gezien word. Het is een vreemde, prettige sensatie in het hele lichaam en zeker daaromheen. Ik had hem al sinds mijn jeugd gevoeld en besefte geleidelijk dat ik mijn innerlijke mens voelde. Zo zou ik het in werkelijkheid willen ervaren. Hij was niet een bepaalde man met bepaalde kwaliteiten, het was het gevoel dat ik bij hem wilde wonen.

Er was een deel van hem in alle mannen van wie ik echt hield. Het was niet altijd sterk, het was niet altijd permanent. En hoe minder ik dat gevoel verliet zonder verliefd te worden, hoe minder ik me eraan vastklampte omdat ik hem goed kende en ik zonder man kon leven. En het feit dat Peter er uiteindelijk in kwam, is geen toeval. Hij ging tegenover me over met een vergelijkbare voorbereiding, een soortgelijk werk aan zichzelf. Het had zijn tijd en ik heb het meer over begrip dan over dagen.

Bewerk stil

Menselijk ontwerp

Ik heb geschreven, ik ben een emotioneel persoon. Dit heeft te maken met menselijk ontwerp, de energie-uitrusting van verschillende plaatsen op het lichaam op het moment van geboorte. Al geruime tijd is het mogelijk om een ​​interview met haar collega Eva Král aan het Sueneé Universum te bekijken. Ze zal ons eerder vertellen over andere energiegroepen.

Stel vragen

Misschien heb je ook vragen, en ik kan ze de volgende keer maken. Plaats opmerkingen op internet of op Facebook.

Vaas

Bewerk stil

craniosacraal therapeut
www.cranio-terapie.cz
edita.pol@seznam.cz
+723 298 382

¨

Liefde en cranio in mijn leven en hoe beide kunnen helpen

Meer onderdelen uit de serie

Laat een reactie achter