Interview met hoofdredacteur van Suene Universe

1163156x 22. 01. 2017 1 Reader

Wat is het verhaal van deze pagina's? Hoe kwamen ze vandaan?

Ja. Alles heeft zijn eigen verhaal! Ik begon deze site uw Internet reis lang geleden maart 2013 net als een beter alternatief voor massa e-mails die ik gemaild een paar vrienden. Een jaar geleden zou ik dat letterlijk zeggen, maar die lijst groeide gestaag. Geleidelijk aan waren er tientallen e-mailadressen en het kwam bij mij op dat het gemakkelijker was om een ​​blog te schrijven die een nieuwsbrief zou versturen in plaats van te proberen een e-mail op te stellen met de meest interessante van de vorige week. Dus, soms aan het begin van 2013, begon ik met het samenstellen van de eerste versie van Suenee.cz - vandaag bekend als Suenee Universe.

Vandaag, na bijna 4-jaren, heeft de site duizenden fans op Facebook, Twiter en over de hele wereld. Duizenden mensen lezen ons elke dag en nog veel meer! We zijn blij. :)

En hoe heb je dat gekregen, Suene?

Dit is ook een vreemde consensus van ogenschijnlijk willekeurige omstandigheden. Ik vond het niet leuk om op de basisschool te lezen. Ze vertelden me nog steeds om Verneys en / of Quick Arrows te lezen. Het trok me niet echt aan. Het is een grap voor mij dat ik alleen Kretka en Sisa Kysela in de komende tien jaar heb gelezen. De pauze begon aan het begin van 90. de jaren waarin de uitgave van de korte boeken NEJ begon. Iedereen had een ander onderwerp, maar ze hadden allemaal een gemeenschappelijk idee: De grootste mysteries van de wereld. Ik heb enkele van de nieuwste releases van 1998 gelezen. Ik dronk het letterlijk, omdat alles ineens logisch voor me begon te worden. Plotseling zag ik een soort van imaginaire ontploffing van frisse lucht in de saaie wereld waar alles is duidelijk gegeven - want dat is wat de leraar op school zei (Geschiedenis, Natuur).

Ik dacht altijd dat het een vreemd verhaal was dat ons geschiedenis vertelde. Hoe kunnen ze met zo'n zekerheid weten dat het echt was?

Veel me too zasály serie Mysteries en Mystery Arthur C. Clarke, en later gefilmde versie van het boek Erich von Däniken: Herinneringen aan de toekomst. Ik zag de dingen waar de conventionele wetenschap had geen uitleg, en ze probeerde om het onder het tapijt vegen als een marginale kwestie - iets wat we niet praten luid, om jezelf in verlegenheid te brengen.

Ik herinner me nog steeds de scène toen een klasgenoot een krantenknipsel meebracht dat iemand naar de UFO keek. Iedereen lachte haar dat er geen aliens waren. Helaas was ik op dat moment een van hen. Hoewel ik me herinnerde dat ik helemaal niet zeker van mezelf was. Er was nog steeds het: en wat als het anders is?

Van kinds af aan heb ik veel nagedacht over de gevoelens en wat er met me gebeurt. Hoewel ik er de concepten niet voor had, had ik er echt moeite mee de realiteit te begrijpen. Dus, ik kan zeggen dat mijn interesse in alles mysterieus en schijnbaar bovennatuurlijk is voortgekomen uit mijn essentie van zijn.

Er is veel gedaan door de noodlottige ontmoeting op de middelbare school met mijn zeer goede vriend, Almyr. Zowel vandaag overdrijving zeggen dat als er meer dan Electrotechnic, het ging over de middagsessie, toen we een lange tijd na school zaten en bespreken wat we die boeken in hem of niet om de ene of de andere zat te denken te lezen. Het was heel sterk en we hebben allebei zowel spiritueel als intellectueel vooruitgang geboekt. Ongetwijfeld moest iemand bij ons blijven. Enige hogere interesse, of kracht, of sommige engelen (aliens? :)), omdat ze af en toe nogal eigenaardige synchroniciteit waren.

We ontmoeten elkaar vandaag. Als er een kans is, zijn onze debatten eigenlijk alleen voor de uitverkorenen - een heel open geest en een hart om dingen voorbij de schijnbare grenzen van mogelijkheden te zien. Sommige vergaderingen zijn ook open voor het publiek: Nauwe ontmoetingen met thee. Altijd een of twee keer per maand. Iedereen die zich al geconfronteerd voelt met een andere realiteit, kan komen.

Natuurlijk is ons team met twee leden (Sueneé - Almyr) gegroeid tot andere vrienden die medescheppers van deze site zijn geworden. Dus als je je afvraagt ​​wie er achter het gordijn zit, kun je bij ons zitten met thee. :)

Je hebt de paar honderd van de eerste artikelen zelf vertaald. Hoe gaat het met je Engels?

Dit is een grappige zaak. (In ieder geval komt het bij mij met de tijd.) Op de lagere school leerde ik van de tweede graad in het Duits. Ik heb geprobeerd om voor de helft naar de Engelse ring te gaan, maar ik begreep het helemaal niet. De tong kwam enigszins vreemd op me af. Duits heeft veel dezelfde logica als grammatica als Tsjech, dus dankzij dat leerde ik best goed Duits. Engels heeft me volledig gepasseerd.

Voor industriëlen probeerden we soms naar privélessen in Almyra te gaan, maar het waren de eerste lessen voor beginners.

Ik zal het afsnijden. Engels leerde ik alleen door wanhopig te willen weten waarover wordt gesproken en waar op buitenlandse websites over wordt geschreven Exopolitics a alternatieve geschiedenis. Ik begon te vertalen met behulp van woordenboeken. Ik probeerde te vertalen via aftappen. Het was moeilijk, maar het loonde. Dus zelfs de eerste artikelen op het web zijn door mij vertaald. Tegenwoordig wordt de inhoud voornamelijk door andere professionals vertaald. :)

Zoals ze zeggen: Nouzi leerde Dalibor de rups. Ze heeft me Engels geleerd. Maar ik uit te gaan alleen maar om degenen die niet het doorzettingsvermogen om te leren Engels, Russisch, Duits en anderen hebben, dus schrijf deze geweldige site.

Trouwens, ik ben de complete Duitser vergeten. Dat is waarschijnlijk de grootste grap voor mij, dat over 8 jaren van lesgeven ik echt heel weinig heb. Ik zou dit artikel niet willen vertalen. :)

Wat ben je van plan voor de toekomst?

Het lijkt voor de hand te liggen dat mensen (inclusief ik) honger hebben naar informatie over de geschiedenis die je niet zult vinden in schoolboeken. U moet in archieven zoeken of buitenlandse websites in vreemde talen lezen. Tsjechisch en Slowaaks is zeker een prachtige taal. Alleen in dit geval is het een kleine handicap. We zijn in een minderheid, dus helaas missen we veel informatie. Dat is de reden waarom er een site is die probeert een denkbeeldige brug te vormen tussen wat er in en om ons heen gebeurt op veel niveaus.

We willen zeker de thema's die de lezer kunnen interesseren, uitbreiden of meer aandacht trekken voor mensen die niet weten waar we over schrijven of die we gewoon hebben dat idee - wat ik in mijn kindertijd had.

We zullen ons team zeker moeten uitbreiden naar een andere geweldige medewerkerswie zal u helpen bij het maken van de inhoud van de site: vertalers, redacteuren, nieuwsbrieven, afbeeldingen. Er ligt veel werk voor de boeg!

We willen graag de actuele ontwikkelingen in het buitenland bijhouden. Schrijven over wat er nu gebeurt - waarover wordt gesproken en besproken op verschillende conferenties overal ter wereld.

Veel dingen hebben nog steeds invloed op geld. Er zijn nog steeds enkele dingen die we niet zonder kunnen. Veel hangt ervan af financiële donaties van onze lezerswie zal bijdragen aan transparant account. Kwaliteitswerk vereist kwaliteitsevaluatie, dus hoe meer financiële donaties er komen, hoe sneller we kwaliteitsinhoud kunnen bieden. En omgekeerd, we kunnen zeker hopen dat inhoud van hoge kwaliteit andere lezers aantrekt. Het is verbonden.

Hoe zit het met het gebruik van de advertentie als een bron van financiën?

Het is ook een optie. We willen de first-in-one-advertenties vermijden wanneer een reclameslogan of banner vanuit elke hoek knippert. Degenen in IT die meer ervaren zijn, zullen er vervolgens wat van overnemen Advertentieblok en het heeft gewoon geen zin. Wij willen aanbieden advertentieruimte voor sponsors en adverteerdersdie thematisch waardevolle inhoud meenemen. U bent tenslotte degene die nu mijn woorden leest. Een klein beetje en het zal een enorme draaikolk van gebeurtenissen maken - het effect van vlindervleugels. :)

Waar kijken de kijkers naar uit in de komende weken?

In het begin Februari 2017 we zijn van plan de structuur van de site te herbouwen, zodat artikelen beter worden verdeeld in thematische categorieën. We geloven dat het lezers betere toegang tot oudere artikelen zal geven, zodat ze hun aandacht met de tijd verdienen. We zijn van plan het ontwerp van de startpagina te wijzigen om betere toegang tot interessante inhoud te krijgen. Tegenwoordig zijn er meer dan 1100-artikelen in de database en wordt er elke dag iets nieuws vrijgegeven. We willen onze lezers een betere kans geven om hen te leren kennen.

We zijn van plan dit jaar te implementeren de eerste jaarlijkse bijeenkomst van fans van deze site. Zo'n mini-festival in Praag, waar we het meest interessante zouden presenteren wat er gaande is. Laten we kijken hoe de dingen zullen evolueren. Misschien kunnen we een buitenlandse gast krijgen.

Laten we niet verrast zijn!

Wil je het Suene Universe festival voor fans (festival) in Praag bijwonen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Vergelijkbare artikelen

Eén opmerking over "Interview met hoofdredacteur van Suene Universe"

  • Tino zegt:

    Dit toont aan dat mensen willen weten de waarheid is gekoppeld aan de nieuwe Aquariustijdperk gerelateerde verbinding die aan het veranderen is bewustzijn, en voor nog meer mensen om eindelijk begon te denken en om de waarheid te zoeken en is een goede bron Figu en Billy Maier en zijn contacten uit Plejaren .Er iedereen kan vinden antwoorden op vragen over het leven en de ontwikkeling van bewustzijn.

Laat een reactie achter