Wekelijkse gesprekken met een stoel

10730x 09. 10. 2019 1 Reader
3e internationale conferentie Sueneé Universe

PONDĚLÍ

Het was zeker laat in de avond. Maar niet op 1 mei, maar ongeveer half november en maandag. Zoals gewoonlijk ging ik na de drukte van de hele dag op de bank zitten en strekte ik mijn benen om mijn knieën en enkels te verlichten. Ik had een boek en een glas drinken klaar en een brandende lamp benadrukte de warme intimiteit van de avond. Voordat ik het boek kon openen op een pagina die zorgvuldig was opgesteld door een tramkaartje, was mijn gedachten over de stoel aan de andere kant van de salontafel verontrustend. Niemand zat op dat moment in de stoel, en zelfs niets dreef erop. Je stond daar gewoon.

Natuurlijk staat ze daar nog steeds, maar nu provoceerde ze me op de een of andere manier met haar leegte en zichtbare nutteloosheid. Misschien had ik een beetje spijt waarom hij geen programma had, geen vervulling. Dit deed me denken aan mijn eigen lot, dus sprak ik haar aan:

"Dus wie doen we een meisje aan je zodat je hier niet zo geïrriteerd uitziet als dat je onnodig bent en weg wordt geduwd." De stoel reageerde niet, wat ik eigenlijk had verwacht. Maar toen leek het me plotseling dat ze er gewoon aan dacht en na een tijdje leek ze in een stille fluwelen alt te zeggen:

"Nou, als je eergisteren iemand als ik wilt plaatsen, blijf ik liever in de steek."

Uit te leggen. Dat was afgelopen zaterdag en ik had een damesbezoek. Nou, er was eigenlijk niets ernstigs, maar weet je, een van hen is erg verdrietig en af ​​en toe bij iemand blijven is best aardig. In mijn geval bleef het en was het een prettige soort gerelateerd aan vrouwen. Niet dat ik geen vrienden heb, maar mijn vrienden zijn niet geschikt om de snot te genezen. Wel, damesbezoek. Ze was een neef van een van mijn zakelijke collega's. Ze stelde ons ergens voor, het woord gaf het woord en af ​​en toe zagen we elkaar. Tot zaterdag echter altijd op openbare plaatsen. Ongeveer een week voor dat bezoek, omdat er geen andere gelegenheid was, zei ik tegen mezelf dat ik haar kon uitnodigen om erachter te komen wat erin zat. Als "met alle moeite", heb ik het niet opgelost, maar ik denk dat het niet uitsluit.

Ze moest een groot deel van de avond haar stoel dragen en was er blijkbaar niet blij mee. Ik had mijn mening over het evenement, maar ik was ook geïnteresseerd in een andere mening. Ik zeg:

"Nooit gezien, hoewel het meisje een beetje harder was, maar als ik op je zit, is het een veel grotere aanval, vind je niet?" En opnieuw klonk de aangename alt in mijn hoofd:

“Gewicht is niet de slechtste vriend op mensen, je weet misschien al. Je weet echter dat een perfect figuur, een gezicht of een gekamd haar nog geen leuk meisje is. Je hebt het al lang geleden geprobeerd, hè? 'Dus ik moet toegeven dat ze gelijk had. (Later kwam ik erachter dat mijn stoel bijna altijd gelijk had.) Op dat moment het beeld van de weinige meisjes die mijn laatste jaren op de een of andere manier waren overgestoken, en ik moest toegeven dat de opvallend mooie meestal onbevredigend was. Niet allemaal, en zeker niet hetzelfde, maar het was wat problematischer (maar het was ook geen statistisch significante steekproef).

Om het antwoord niet te danken, antwoordde ik zo snel mogelijk: “Natuurlijk heb je gelijk. Het is alleen dat de magere me een beetje bang maken. En helemaal, een meisje hoeft niet helemaal lief te zijn - dat wil zeggen, schoon en netjes, ja - en als ze ook een vriend is en niet alleen in zichzelf en TO geïnteresseerd is, en met haar kan praten en zwijgen en één interesse houden, zoveel details het maakt niet uit. '

"Waarom bracht je Alice dan op mij? Dat kun je gemakkelijk buiten uitleggen. 'Deze keer was haar alt iets minder fluweelachtig. Maar het probleem zou precies dat zijn. Buiten was er niets bekend. Het gesprek verliep alsof het boter was, maar nog steeds gewoon "aan de oppervlakte". Alleen privé kon er iets worden getoond. En dat bleek.

"Dat begrijp je," zeg ik, "het was hier dat ze zichzelf liet zien om mijn huishouden te bekritiseren, alsof ze op bevel stond. En nu besefte ik, maar je bent niet ongekwalificeerd - je bent te hard en je hebt een ongepaste dekking. Cha! Is dat niet de echte reden voor je ontevredenheid met haar? 'Over de manier waarop de dame me de eerste avond zou krijgen, wilde ik niet te veel praten met de stoel. Maar mijn graven verlaagden de sluizen:

“Vertel me niet, ik zag haar naar je worden gegooid en je rende bijna naar het balkon. En je bood haar niet eens de desserts aan die je in de koelkast had liggen. Je noemde haar eindelijk een taxi en stuurde haar naar huis. Dus je kunt geen excuses voor me maken. '

"Oh, verdorie. Ik neem aan dat ik me niet zal verontschuldigen voor mijn eigen stoel.

“Natuurlijk, wat zou je me verontschuldigen, want ik ben maar een stuk hout en een doek. Dus doe geen moeite. Maar .... je zou kunnen. 'Het alt in mijn hoofd klonk weer prachtig fluweelachtig. Ik zie dat mijn stoel om me geeft. Ze zorgt ervoor dat ik niet vlieg en ze houdt ervan aardig tegen haar te zijn. Het is heel leuk. Maar - je kunt een vrouw niet vervangen door een stoel. Laat maar zitten. Als ik er weer een breng, zal hij op een stoel moeten gaan zitten. En ik zal worden verzorgd.

úterý

Ik geef toe dat ik me dinsdag afvroeg of ik nog een keer met de stoel zou kunnen praten. Overdag kon ik er natuurlijk niet veel over zeggen - er was geen tijd of omgeving. Maar dat soort partnergevoel beviel me wel. Tegelijkertijd zorgde ik ervoor dat dit absoluut geen enkele vorm van beginnende schizofrenie was - ik verlaat mijn persoonlijkheid niet, ik hoor (voel) reacties op mijn problemen en ervaringen elders.

Het was dinsdagavond en ik ging op dezelfde manier als gisteren om de juiste situatie te bewerkstelligen. Ik heb het boek voor alle gevallen voorbereid (andere natuurlijk). Ik ging gewoon zitten en keek om me heen, en herinnerde me Alice weer. Niet dat ik het oorspronkelijk had gepland, maar dat deed het wel. Ik was enigszins verbaasd dat ik vandaag veel vriendelijker aan haar dacht. Dus ik verklaarde een beetje in de ruimte:

'Maar we hebben Alice gisteren gewassen. Misschien verdiende ze het niet zo vaak. 'Ik zweeg en verwachtte een reactie. Niets voor een tijdje. En dan resonantie:

“Je moet nadenken over wat je van een jongen verwacht. Natuurlijk is geen kat zo zwart als hij eruit ziet. Misschien zou ze uiteindelijk een regenvriend worden. Maar ... wat is haar manier? En hoe lang zou je in die baasomhelzing blijven? Een moment of tot ... "

“Ja, het is gewoon moeilijk. Het is waarschijnlijk alleen om reden kan ook niet beslissen. Papa zei altijd dat hij een beetje risico moest nemen om te trouwen. Als hij alles gedacht en verzekerd wilde hebben, zou hij het waarschijnlijk helemaal niet doen. 'Pa, er werd gezegd en geadviseerd toen hij alle problemen en beslissingen achter zich had. Ik denk dat hij en mijn moeder behoorlijk goed zijn geworden - tamelijk goed. Om me niet te egoïstisch te voelen, voegde ik gul toe: "Je moet ook bedenken hoeveel de winst is voor een toekomstige partner."

Om een ​​einde te maken aan het onderwerp, vroeg ik gewoon leeg: “Moet ik Alice niet meer uitnodigen? Misschien hebben we het allebei verkeerd gedaan. Dit misverstand is de meest voorkomende gids voor interpersoonlijke relaties. Dat zeggen ze toch? '

Het antwoord was zo'n grom: "Je denkt dat je hier de baas bent." Dat hielp me niet veel, maar verrassend genoeg versnelde het mijn beslissing. Het was weer waar. Niemand kan die beslissing voor mij nemen. En wanneer u zo snel beslissingen neemt. Ik nam mijn voeten van de bank, pakte mijn mobiele telefoon en draaide het nummer van Alice. Ze heeft me behoorlijk verrast door het te nemen.

Die avond debatteerde ik niet meer over de stoel. Ik was zo blij dat Ali mijn uitnodiging toch accepteerde, dat ik al uitkijkde naar de volgende zaterdag. "Nou, eindelijk kan ik ook iets lezen." Ik nam een ​​slok uit mijn glas, strekte mijn benen weer en begon te lezen. Ik moet zeggen dat de stoel mijn humeur volledig respecteerde. Natuurlijk geef ik toe dat ik na ongeveer een uur in slaap viel in het boek.

woensdag

Het was geen erg succesvolle dag voor mij. Maar het gebeurt vaker. Ik ging echter 's avonds laat zitten en voornamelijk in een nogal depressieve bui. Ik wilde ook niet veel van een debat. Hoe zacht ik ook was, ik dacht terug aan mijn jeugd, mijn ouders. Ik keek in de leegte en opeens zag ik mijn moeder in een stoel zitten. Niet de oude, maar degene die ik me herinner uit mijn jeugd.

Mijn moeder stierf lang geleden en ik herinner me haar stem niet veel meer. Het verbaasde me dus niet dat ze gisteren met bijna dezelfde alt als de stoel tegen me sprak. 'Dus jij denkt dat papa een fijn leven met mij had? Nou ja, waarschijnlijk wel. Maar het was ook niet zo eenvoudig. Toen we gingen trouwen, wilde ik twaalf zonen als apostelen hebben. Maar je zussen werden geboren en het ging snel voorbij. Toen hadden we minstens één jongen en jij was het. En toen we in Praag woonden, nam een ​​dame van een middelbare school waar hij les gaf vader mee. Nou, zoals het destijds was, heb ik later niet veel geleerd, maar het was niet duidelijk. Hij was gewoon een knappe, goed opgeleide en sociale persoon, en dus waren er soms ergernissen.

'Maar mam, ik begrijp dat en ik realiseer me niets. Ik heb ook nooit begrepen waarom iemand die al bij iemand woont de rest van zijn leven met oogkleppen moet uitgaan. Het zal waarschijnlijk een beetje anders zijn, maar omdat het er een moet raken, is het zoeken zoals het levenspartner wordt niet echt een grote zoekopdracht. Hoe zit het met mij? Het faalde op school. Er zijn vrouwelijke paren aan het werk met kinderen - hoewel niet iedereen mannen heeft - maar men vindt nog steeds dat hij zijn kinderen moet hebben. Hoe kan iemand zeggen - dit en geen ander - zelfs het leven raken. Hij kon nauwelijks iets zien of herkennen. Nou, het is hetzelfde met meisjes. Dit is nog steeds uw keuze - en hoe, niemand geeft erom. Op het werk In een bar of een dans? Daar kun je gewoon iets vangen. Ofwel via de mond of later ... En welke garantie heb je dat als je kiest, je over een paar jaar geen ander zult ontmoeten, wat veel meer recht heeft dan een man thuis? Natuurlijk, er is gezinsverantwoordelijkheid, toewijding, dankbaarheid enzovoort. Dat is een feit en het is het niet waard om te bagatelliseren of zelfs te hoesten. Maar het verandert helemaal niets. Er is geen immuniteit. Ik weet dat jongens het gemakkelijker zien dan zij met hun vrouwen. Dit is oud en er zijn veel forums en verhalen over. Maar ook tragedie. Weet je, maar ik heb nu niet te maken met gelijkheid, maar hoe je deze dingen echt kunt begrijpen. 'Ik werd bijna uitgeput na deze overvloed aan gedachten die me soms dwarszaten, maar ik had ze niet geregeld.

Een lage stem zei vanuit de stoel: 'Er zit veel waarheid in wat je zegt. Mijn vader en ik hadden al een date sinds het Quintet, dus we hadden eigenlijk geen ervaring. Het ook vóór de oorlog, wat meer ervaring verzamelen sociaal intolerovala. Uiteindelijk hebben we lang en redelijk goed samengewoond. Maar het was geen rechte weg door rozen. En het was niet alleen mijn vader die vloog. Ik hield hier ook meer van een man dan van anderen. Nou, gelukkig had ik drie van jullie, dus er was veel werk te doen en je wist heel duidelijk waar ze thuishoorden. '

Hoewel ik mijn moeder erg leuk vond, overtuigde dit me niet. Ik gromde bijna toen ik me ertegen verzette: 'Dit zal me niet veel helpen. Ik zou ook niet graag van de ene naar de andere rennen. Ten eerste heb ik er geen cijfer voor en zou ik waarschijnlijk niet tevreden zijn. Weet je, mam, ik probeer niet echt te raden hoe het er over twintig jaar uitziet, maar ik moet erachter komen wat er met me gebeurt en dat ik nu of over een jaar of twee nog steeds kan ontmoeten. Ik ben meer dan dertig jaar oud en ik zou willen zeggen, vestigen en een gezin stichten. Ik vraag getrouwde vrienden, ik ben op zoek naar literatuur, maar eigenlijk kan niemand me iets vertellen. Iedereen praat en schrijft over verantwoordelijkheid, loyaliteit, geduld en tolerantie. Maar het lijkt me als lege zinnen die me bezielen omdat ze me niets te vertellen hebben. '

Ik haalde diep adem en ging verder: "Kijk, misschien de loyaliteit. Wat is het? Niet slapen met een ander betekent dat ik trouw ben? Hoewel ik het leuk vind, denk ik erover na en zoek ik ernaar? De jongens op het werk zeggen dat het niet telt. Ik denk dat ze het kan, maar wat is de waarheid, als die er is? Het zou andersom kunnen zijn. Ik zal een vrouw hebben en ze zal een andere man bewonderen, maar ... ze zal niet met hem beginnen. Ik zal het weten en hoe zit het, niets? Of moet ik een grap maken - als alles normaal verloopt, gedijt het gezin, is het huishouden prima en heeft ze er eigenlijk niets mee te maken? Wat is de tolerantie? Volgens de woordenschat is het het vermogen om het gedrag, de meningen en waarden van andere mensen te accepteren. Tolerantie in het gezin is dus eigenlijk een ontslag. Of heb ik het mis? 'Ik sprak niet gemakkelijk, ik zocht veel woorden, dus keek ik in de grond terwijl ik sprak. Toen ik klaar was met praten, wachtte me geen antwoord. Ik hief mijn hoofd op en besefte dat de stoel leeg was.

donderdag

Ik weet niet wie, maar ik houd persoonlijk van donderdag. Vooral donderdagavond. Dus zaterdag is zelfs een beetje beter, maar donderdag heeft gewoon iets op zichzelf. Waarom? Nou ja, waarschijnlijk omdat de werkweek al meer dan de helft is en je direct voelt alsof het weekend eraan komt.

Aanstaande donderdag heeft hij me goed afgestemd omdat Petr en Ivanka naar mij toe zullen komen. Hij was, is en zal mijn beste vriend zijn. We zijn twee van de lagere school en zijn al jaren samen. We wisten altijd van onszelf, en we wisten dat als de ander iets nodig had, hij zou stoppen. En je kunt me vertrouwen dat het vandaag werkte en werkt. Nou, Peter heeft een zus, maar veel jonger - bijna tien jaar. Toen we jongens waren, was het een oninteressant klein kind dat ons van tijd tot tijd hinderde. Hij had een strenge moeder, dus hij moest een zorgzame broer zijn.

De zorg voor Ivanka bleef in zijn volwassenheid. Hij heeft zijn familie al en Ivanka is nog steeds bij haar ouders. Maar hij neemt altijd de tijd om iets voor zijn zus te doen, om ergens met haar naar toe te gaan, om haar te vergezellen bij verschillende evenementen, enzovoort. Zijn Helena stemde ermee in en besloot uiteindelijk dat Péťa tenminste geen tijd had om ergens te schreeuwen, en wie weet wat te doen. Ivanka is natuurlijk niet langer een kind, ze is ongeveer twintig. Ze gaat naar een universiteit, maar ik weet niet hoe ze is. Een meisje is mooi, lief. Peter wil graag dat we samenkomen. Wel, dat is vrij duidelijk. Die ik haar zowel in haar gezicht als in de natuur leuk vind. Maar ik voel me oud naast haar, en soms heb ik het gevoel dat ze een goede oom in mij ziet in plaats van een man. Nou, misschien durf ik vanavond en in ieder geval "zet haar op een stoel." Welnu, ik kijk er naar uit. Ik heb zelfs het appartement schoongemaakt en van tevoren wat snacks klaargemaakt. Petr wil rechtstreeks van zijn werk komen en gewoon naar Ivanka's ouders komen. Het is duidelijk dat hij het zich niet kan veroorloven om thuis te komen. God weet wanneer.

Ze kwamen eindelijk aan. Peter is gewoon Peter, hij is altijd aardig en rouwt nooit. Hij weet bijvoorbeeld dat hij geen bezoekerspresentaties mag dragen als hij bij mij komt. Hij staat ook altijd klaar om mijn meningen en zorgen te horen en zelfs advies te geven. Peter is gewoon zekerheid. Natuurlijk, Ivanka ... Ik dacht dat ik haar lange tijd niet had gezien. Ik denk dat ze niet kan zeggen dat ze is opgegroeid, maar ze was zeker weer veel vrouwelijker. Ik heb niet gemist dat ze het beste uit haar garderobe had gehaald en moeite had om de buitenkant aan te passen. Ik denk niet dat ze het nu nodig heeft, maar men is blij als een meisje voor haar zorgt.

Eerlijk gezegd is het verloop van het bezoek niet zo belangrijk. Interessant is dat Iva de stoelen in haar kamer onmiddellijk koos. Belangrijker nog, na ongeveer anderhalf uur verontschuldigde Peter zich voor een vermeende dringende plicht en verdween. Hij liet Ivanka daar achter met het gedrag van de overeenkomstige heer. En dus waren we alleen. Voor het eerst privé. Gelukkig stond Ivanka me niet toe mijn onvermogen te tonen om haar alleen op deze manier te vermaken. Dus hebben we lang gesproken over alles wat mogelijk en onmogelijk was. We waren zo gefocust op het debat dat we bijna middernacht trokken. Maar Iva had tijd om te controleren, dus het lukte me om haar naar de laatste metrolijn te begeleiden.

Toen ik thuiskwam, keek ik naar de stoel. Ik dacht dat ze op me wachtte. Ik zeg opzettelijk langzaam en halfmondig: 'Dus hoe noem je haar, best goed? Maar te jong. '

“Dat is goed, dus je vraagt ​​het me en je vertelt me ​​ook hoe ik moet antwoorden. Je bent een level-discusser. Maar ik heb mijn kennis! '

“Oké, verlaat dan het gekibbel en vertel me wat en hoe. Hoe zie je haar en of het misschien zin heeft om haar aan te vragen. "

'Vertel eens! Dat is gemakkelijk te zeggen, maar dit is een serieuze zaak. Ik ontken niet dat ik geïntrigeerd was door Iva. Dat ze indruk op me maakte. Maar ik zal je vandaag niet meer vertellen. Ik moet het allemaal overwegen. Wacht maar af - morgen is ook dag. 'En dat was het ook. Ik heb geen woord van haar gekregen. Natuurlijk had ze weer gelijk. Het was een serieuze zaak. Of beter - het kan een serieuze zaak zijn. Het wilde licht betreden en niet overhaast zijn. Oké, ik kan het vasthouden. Ik moet het tenslotte ook allemaal in mijn hoofd nivelleren. Oké, ga slapen!

vrijdag

Zoals elke vrijdag, op weg naar mijn werk, deed ik de nodige aankopen in het winkelcentrum en rende ik het rond 18.00 uur naar huis. Ik kook niet veel, dus het avondeten maken was gemakkelijk. Ik had ook het bezoek niet verwacht en was geïnteresseerd in alleen tv-nieuws. Toen besefte ik dat ik net op de bank zou gaan zitten en over Ivance zou praten.

Dus Ivanka. Ik dacht een beetje tegelijk aan haar. Nu was de juiste persoon om het duidelijk te maken. Ik draaide me de ruimte in en zei tegenover de salontafel: 'Ivanka is een probleem. Ik vind het leuk. Ik vind het echt leuk. Maar ik weet niet zeker of het het feit is dat het om Peter's zus gaat. Op de een of andere manier is hij niet buitenaards. Peter zou zeker een voorstander zijn, maar ik kan me nog steeds niet voorstellen hoe we elkaar zullen ontmoeten en ik zal hem vertellen dat ik met zijn zus heb geslapen. Ik denk dat ik me zou schamen. Of als we dan uit elkaar gaan of gescheiden worden, hoe zou alles dan aflopen? De oude vriendschappen zijn prima, maar in dit opzicht is het eigenlijk vervelend. Het zou gewoon met Ivanka moeten werken. ”

De stoel meldde niets, maar ik dacht dat hij geen bezwaar maakte. Als ze haar hoofd had, zou ze zeker knikken.

“Anderzijds is het mogelijk dat Iva het risico waard is. Dat ze misschien heeft doorgegeven ondanks ons leeftijdsverschil. Maar het is ook mogelijk dat ik hier iets schilder en zij ziet het heel anders. Voor haar ben ik gewoon de goede vriend van Peter, en omdat ze van Peter houdt, houdt ze ook van mij. Maar dat zou waarschijnlijk niet genoeg zijn om in een paar te leven. Verdomme, en ik zit er weer in. En ik heb Alice zeker gemist. En ik reken niet op nog onbekende. Schreeuwde ik bijna.

“Nou, nou, nou, je doet alsof je de enige ter wereld bent die emotionele problemen oplost. En het is zelfs niet zeker dat je je echt zorgen maakt over emotionele problemen en niet alleen angst voor eenzaamheid. Dat moet je eerst duidelijk maken. 'De teef heeft weer gelijk. Ze stoort me niet echt. Maar niemand laat hem graag zien hoe het echt is.

“Nou, laten we opnieuw beginnen. Zoals hoe goed ik Ivanka ken en of ik niet zonder haar kan. Ik kan meteen antwoorden. Ik ken haar goed, maar ze verrast me nog steeds van tijd tot tijd. Maar dit is normaal voor vrouwen - zeggen ze tenminste. Ik kan zonder haar zijn. Maar hoe meer ik aan haar denk, ik ben liever bij haar. Zoals altijd. Wat is het probleem Het probleem is dat ik bang ben. Waar ben ik bang voor? Ik vrees mijn leeftijd ten opzichte van die van haar. En ik ben bang dat ik haar geen pijn zal doen. Moet ik bang zijn? Antwoord - Ik kan niets aan die leeftijd doen. Wat betreft de mogelijkheid van schade, iedereen moet bang zijn voor zijn geliefden. Mensen die van elkaar houden, willen zichzelf meestal geen pijn doen. Kan schade volledig worden voorkomen? Waarschijnlijk niet, want de één weet eigenlijk niet echt wat de ander echt bedreigt, en wat zijn deze stemmingen. ”Wow, hoe gaat het eigenlijk met mij?

"Stupidly. Eigenlijk heb je niets opgelost. Again. Wil je voor altijd bij haar zijn, zoals ouderdom of niet? Als je zegt dat je haar goed kent, kun je antwoorden. En zo niet nu, binnen korte tijd. Ivanka verdient het om te weten hoe het met je gaat - hoe ze het ook doet. Dit is cruciaal. Je kunt je onzekerheid voor niemand anders in de keel gooien. '

Nu snap ik het. Maar of ik het leuk vond of niet, het was weer de stoel. Natuurlijk. Als ik naar haar toe ga met het feit dat ik van haar hou, moet het waar zijn. Als ik echter lang aarzel en zoiets niet doe, zal ze denken dat ik haar echt als mijn nichtje neem, ook al zijn we geen familie. En ik zal een "oom" voor haar worden. Brrr!

Oké, maar met Alice. Ik herhaalde hardop: "Wat te doen met Alice?" Geen antwoord. Nou ja, ook. Eindelijk - het is elf uur 's nachts. Dus 's morgens een wijdere avond.

SOBOTA

Sinds de ochtend ben ik niets meer waard. Ik had verschillende keren een mobiele telefoon in mijn hand om Alice te bellen en een excuus te verzinnen. Niet dat ik haar niet wil ontmoeten, maar het is te vroeg. Ik kon geen goed oordeel over Ivanka krijgen. "Verdomme, er was er nog steeds geen, en nu twee tegelijk", opgelucht. Ik keek niet eens naar de stoel - er was tenminste geen tijd voor haar. Wat als ik haar zoemde omdat ze bioscoopkaartjes had. Ja, maar wat dan? Stuur ik haar naar huis? Of zal ik haar zelfs vergezellen? En wat als ze me uitnodigt? Ik praat er niet meer over.

Ten slotte noemde ik totaal onlogisch Ivance. Daar leek hij blij mee. Ze vroeg hoe ik na die avond met de metro sliep. Onmiddellijk (zonder te vragen) verzekerde ze me dat ze het niet kon, maar als ik morgen de tijd kon nemen, zou ze zich zeker aanpassen. Maar als dat niet werkt, maak je er dan geen zorgen over, ze is geduldig, ze wacht al meer dan een jaar voordat ze alleen met me kan praten, zodat ze een dag kan wachten. Het was een waterval, dus ik sprong gewoon in haar gesprek en stelde haar gerust dat ik morgen vrij zou zijn en dat we ergens konden gaan lunchen en een leuke middag zouden hebben - als haar ouders haar konden missen op zondagmiddag.

“Het is natuurlijk een hel dat ik me kan missen, lunch. Maar ik moet naar huis gaan voor de nacht. Niets mis, alleen zodat we achteraf niet hoeven te praten. 'Ik begreep dat hij niet alleen' s middags, maar ook 's avonds op me rekende en dat we waarschijnlijk bij mij thuis zouden eindigen. Dat betekent natuurlijk niets. Ik beloofde snel te stoppen en op te hangen voor haar.

“Nou, ik heb het nu echt opgelost. Nu vlieg ik nog meer. 'Ik keek snel naar de stoel. Ze leken veel plezier te hebben. Maar eigenlijk, waarom niet, volgens de reactie van Ivan, kan ik aannemen dat hij om me geeft. En volgens de toespeling op de verplichte terugkeer naar huis, zou men kunnen concluderen dat het niet zo erg was met mijn oom. “Oké, het gaat goed met Ivanka, maar ik moet het vanavond oplossen. Dat is het probleem.

'En wat als ik Alice de waarheid zou vertellen. Kortom, de waarheid. "De stoel kon niet langer staan ​​en sputterde." Ik zei dat je moest nadenken over wat je echt wilt, voor welke je echt zorgt. Afhankelijk van hoe je nu verdrievoudigt, is Alice dat waarschijnlijk niet. Natuurlijk, als het de andere is, zal het laten zien. Maar je kunt ze niet allebei goed genoeg verzekeren. De opstelling was lang, maar terug naar het lichaam. Wat voor een man, ik weet waar mijn hart naartoe gaat.

“Natuurlijk weet ik het, maar…. Houd het MAAR !! Genoeg, ik ben op mijn hoofd en zonder reddingsboei. Alice zal Alice voor de middag bellen, ik zal geen excuses verzinnen en impliceren dat ik me toch haast heb. Hij zou boos zijn, maar nu in plaats van met een latere complicatie. En hoe kon ik morgen in Ivance's ogen kijken. 'Ik sprak terug naar de stoel. Toch kon ik duidelijk horen dat ze diep ademhaalde en zei langzaam in de stilte: "Ik vind je leuk, jongen." De stem hield me tegen. Was het gewoon mijn slimme stoel? Of mama Ik draai me liever niet.

zondag

Zondag staat bekend als de rustdag. Je zult het niet geloven, maar ik heb me echt ontspannen. Natuurlijk, met Ivanka en een halve dag constant in beweging, maar het was zo cool, maar moeilijk te beschrijven. 'S Avonds namen we de laatste metro weer. Er is niets thuis gebeurd. Ik ben een heer - zoals Peter donderdag zei. Wat nog belangrijker is, we hebben uitgelegd hoe de dingen er voor ons twee uitzien. Ivanka zat een deel van de avond op de stoel. Toen ze even naar de bank ging, voelde ik dat de stoel spijt had. Maar misschien wilde ze dat ik dat deed. Zij is mijn vriendin.

Vergelijkbare artikelen

Schrijf een reactie