Misbruik van een mishandeld kind

29367x 21. 01. 2015 1 Reader

Toen ik tien was, werd ik een vrouw van een kind. Pa zag het en goed waardeerde: hij begon me aan te raken, masturbeerde, maakte me orale seks, dwong me om hem te bereiken. Het werd ongeveer elf uur herhaald voordat de zuster werd geboren. Ik vond het geweldig, maar tegelijkertijd voelde ik me schuldig: want papa is van mijn moeder en ik bedrieg haar? Ik voelde me een geliefde die het gezinsgeluk verbrak. Tegelijkertijd zei ik dat ik zonder mijn vader nooit seksualiteit zou hebben ze kwam niet, het is eigenlijk goed dat ik het ben toonden, Ik dacht dat ik het om tien op tien zou moeten weten. In die tijd dacht ik niet dat het slecht was of dat het niet, integendeel, ik dacht dat onze familie een model was. Natuurlijk heb ik het niemand verteld. Toen ik slechter werd op school en neurotische tics begon te krijgen, stuurden mijn ouders me naar de dokter om me te halen remedie. Samen met mijn arts gemotiveerd, om mijn drang om ongecontroleerd te zuigen onder controle te houden dat ik elke dag wanneer ze me niet ziet, denk dat ik een kroon zal krijgen. En de dokter is veranderd, vermoedelijk als het een hele maand duurt, ik kan dertig kronen hebben! Toen ik zei, zeker, wanneer het normaal is, zal niemand me iets geven. Ik begon mezelf te beheersen op sterkte. Tot op zekere hoogte werkte het.

Om twintig was ik promiscue. Ik veranderde mijn jongens voor één nacht. Ik dacht dat ze me niet leuk zouden vinden als ik dat niet deed. Ik hield er ook van om macht over hen te hebben. Ondertussen ben ik drie keer verkracht - maar ik dacht dat ik het zelf wel zou kunnen. Ik heb het aan niemand verteld. Ik ben nergens met deze mannen uit geweest.

Om half zeven ontmoette ik mijn echtgenoot. Seksualiteit is de afgelopen tien jaar omgeslagen: nu zeg ik niet veel over verandering. Onze relatie lijdt hieraan.

Vijf jaar geleden besloot ik mijn stilte te doorbreken en schreef mijn vader een brief. Ik vertelde de hele familie wat er ongeveer een kwart eeuw geleden in onze familie gebeurde en hoe het me pijn deed. Pa voelt dat wat hij deed voor mijn bestwil was en dat hij me geen pijn kon doen. Mam wil niets meer horen, mijn broer heeft genoeg van zijn zorgen. Een verpleegster toonde haar enige interesse, maar ze kon het nauwelijks geloven. Het werd tenminste vermeden.

Twee jaar geleden gaf ik mijn dochter een keizersnede. Uit het gedrag van sommige medewerkers in het kraamkliniek voelde ik me opnieuw mishandeld, huilend om het hele kraambed.

Binnenkort zal ik veertig zijn. Het is dertig jaar geleden sinds die gebeurtenissen, maar ik ben nog steeds bang. Over onze dochter, wat als ik haar alleen laat met mijn grootvader, haar geen pijn zal doen? Schud ik haar, per ongeluk, want het is bekend dat de slachtoffers van misbruik het ook misbruiken? Ik heb problemen aan de rand, psychosomatische ziekte en wat ik nog niet eens kan beschrijven, maar wat een negatief effect heeft op mijn huidige leven. Ik zeg dat zo'n oude affaire me niet meer kan beïnvloeden. Het tegenovergestelde is echter waar en ik neem de beslissing dat het me uiteindelijk goed zal gaan.

Ik ga voor de eerste keer naar een bijeenkomst van een zelfhulpgroep voor slachtoffers van verkrachting en misbruik van kindermisbruik. Voor de eerste keer kan ik praten met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt als ik. Ik voel me daar onder de mijne. Het is een begin en ik hoop dat het een follow-up en een goed einde zal hebben. Ondertussen houd ik mijn vingers vast.

Vergelijkbare artikelen

2 reacties op "Misbruik van een mishandeld kind"

 • KWERT zegt:

  Ja, het gouden meisje, je hebt je vader niet zoveel pijn gedaan, je hebt de hysterie die ons vreemde gezelschap aan het doen is pijn gedaan. Ze zei dat het leuk was. Dus wat zijn je mentale problemen? In tegenstelling tot wat wij als normaal beschouwen en wat niet. Wie ben je aan het creëren van deze regels? Historisch gezien is een heilige kerk die de 12 heeft, geschikt voor zichzelf in Vatikan, de media die X-prints verkopen als ze "brutale" seksualiteit zijn en politici die niets geven om morele autoriteit in de waarden. Hoewel je regels vasthouden aan het bot van je botten. Proc ??!

  • Budlii zegt:

   Zo'n bruut die KWERT hier heeft bijgedragen kan alleen worden geschreven door een kerel of ku.va die zichzelf niet eens beschouwt!
   Het is natuurlijk de schuld van de vader, of ze het nu leuk vond of niet. Het heeft haar waarden en seksualiteit in een heel andere richting geplaatst.
   De auteur van het artikel, Suene, wil zo veel mogelijk uit deze vicieuze cirkel komen en mijn vader genoeg macht vergeven.

Laat een reactie achter