Nikola Tesla: "U hebt het mis, meneer Einstein, de ether bestaat!"

523813x 12. 10. 2018 1 Reader

Hij deed het Nikola Tesla Tunguz ramp?

Mijn vriend gaf me dit handschrift. Hij was in de VS en kocht een oude brandweerhelm voor een straatverkoopevenement in New York City. Binnen deze helm, waarschijnlijk de plaats van de voering, was een oud notitieboekje. Hij had dunne stoffen platen en voelde de mal. Zijn geelachtige bladeren werden verbrand. Op sommige plaatsen was de inkt zo modderig dat het lettertype nauwelijks herkenbaar was op het gele papier. Op sommige plaatsen waren grote delen van de tekst volledig beschadigd door water en waren er alleen onleesbare inktvlekken.

Bovendien waren de randen van alle bladen verbrand en waren sommige woorden onherroepelijk verdwenen. Tijdens de vertaling besefte ik meteen dat dit manuscript behoort tot de beroemde uitvinder van Nikol Tesla, die in de VS woonde en werkte. Ik heb veel werk verzet om deze tekst te vertalen. Wie met een computervertaling heeft gewerkt, begrijpt mij goed. Veel problemen werden veroorzaakt door verloren woorden en zinnen. Er zijn echter veel kleine, maar zeer belangrijke details om dit handschrift te helpen begrijpen. Ik hoop dat dit manuscript enkele van de mysteries van de geschiedenis en het universum zal onthullen.

Handschrift Nikola Tesla

Nikola Tesla - vertaling van het manuscript

"U hebt ongelijk, meneer Einstein, ether bestaat!" Nu heb ik het over de relativiteitstheorie van Einstein. Deze jongeman bewijst dat er geen ether is en velen zijn het met hem eens. Maar naar mijn mening is dit een vergissing. Tegenstanders van ether als bewijs wijzen op het experiment van Michelson-Morley, dat probeerde de beweging van de aarde met betrekking tot de vaste ether te detecteren. Hun poging eindigde in mislukking, maar dat betekent niet dat er geen ether bestaat. Ik heb altijd vertrouwd op mijn werk over het bestaan ​​van ether, en daarom heb ik verschillende successen geboekt.

Wat is ether en waarom is het zo moeilijk om het te vinden? Ik heb lang over deze kwestie nagedacht en hier zijn de conclusies die ik heb bereikt. Het is bekend dat hoe dikker de stof is, hoe hoger de golfvoortplantingssnelheid. Bij het vergelijken van de snelheid van het geluid in de lucht met de snelheid van het licht, kwam ik tot de conclusie dat de dichtheid van de ether enkele duizenden malen groter is dan de dichtheid van de lucht. De Ether is elektrisch neutraal en heeft daarom een ​​zeer kleine verbinding met onze materiële wereld, bovendien is de massadichtheid verwaarloosbaar in vergelijking met de etherdichtheid.

Het is geen ether, maar het is onze materiële wereld, die dicht is voor de ether. Ondanks de zwakke interactie, voelen we nog steeds de aanwezigheid van de ether. Voorbeelden van dergelijke interacties zijn de manifestaties van de zwaartekracht (de ether drukt ons naar de aarde)) evenals traagheid bij snelle versnelling of vertraging. Ik denk dat de sterren, de planeten en onze hele wereld van ether zijn gemaakt, toen het om de een of andere reden minder dicht werd. Dit kan worden vergeleken met de vorming van luchtbellen in water, hoewel deze vergelijking erg oppervlakkig is. Door onze massa van alle kanten te drukken, probeert ether terug te keren naar zijn oorspronkelijke staat, maar de interne elektrische lading in de materiële wereld voorkomt dit. Als de interne elektrische lading na verloop van tijd verloren gaat, zal onze wereld door ether worden ingedrukt en zal de materie in de ether zelf veranderen.

Elk stoffelijk lichaam is een gebied met lage druk in de ether

Elk stoffelijk lichaam, de zon of de kleinste deeltjes materie, is een gebied met lage druk in de ether. Daarom kan de ether niet in de vaste toestand rond de massieve lichamen blijven. Op basis hiervan is het mogelijk uit te leggen waarom het experiment van Michelson-Morley niet succesvol is mislukt. Om dit fenomeen te begrijpen, experimenteert u in de wateromgeving. Stel je voor dat je schip in een enorme centrifuge ronddraait. Probeer de waterbeweging ten opzichte van het schip te bepalen. Er is hier geen beweging omdat de snelheid van de boot gelijk is aan de watersnelheid. Als je de aarde en de centrifuge vervangt door een etherische wervelwind die rond de zon draait, zul je het begrijpen.

In mijn onderzoek houd ik altijd vast aan het principe dat alle verschijnselen in de natuur, in welke fysieke omgeving dan ook, zich altijd op dezelfde manier manifesteren. Golven bestaan ​​in water, lucht, enz. ... en radiogolven en licht zijn golven in de ruimte - in ether. Einstein's verklaring dat er geen ether is, is verkeerd. Het is moeilijk voor te stellen dat er radiogolven zijn, maar er is geen ether als het fysieke medium dat deze golven meevoert. Einstein probeerde de beweging van het licht uit te leggen in afwezigheid van ether met behulp van de kwantumhypothese van Planck. Interessant is, hoe kan Einstein, zonder etherbestaan, de balbliksem verklaren? Einstein zegt - er is geen ether, maar de realiteit bewijst het bestaan ​​ervan.

Overweeg ten minste de mate van lichtvoortplanting. Einstein zegt - de snelheid van het licht is niet afhankelijk van de snelheid van de lichtbron. Het is correct, omdat deze regel alleen kan bestaan ​​als de lichtbron zich in een bepaalde fysieke omgeving bevindt (ether?), Die zijn eigenschappen beperkt tot de snelheid van het licht. Etherdichtheid beperkt de snelheid van het licht, net zoals de luchtdichtheid de snelheid van het geluid beperkt. Als er geen ether was, is de snelheid van het licht alleen afhankelijk van de snelheid van de lichtbron.

ether

Toen ik begreep wat ether is, begon ik analogieën te creëren tussen verschijnselen in water, lucht en ether. Toen was er een zaak die me echt hielp met mijn onderzoek. Ik zag eens een zeeman een pijp roken. Hij rookte de rook uit zijn mond in kleine cirkels. Roken van tabak, voordat ze instortte, vloog over een behoorlijk lange afstand. Daarna bestudeerde ik het fenomeen in water, met een metalen blik. Aan de ene kant sneed ik een klein gaatje en aan de andere kant bedekte ik mijn dunne huid. Ik schonk wat inkt in het blik en stopte het in het zwembad met water. Toen ik plotseling met mijn vingers op de huid raakte, gleed ik een inktring uit de bus, die door het zwembad ging en ineenstortte toen de botsing instortte, waardoor er aanzienlijke sporen van water in de zwembadmuur waren. Anders bleef het water in het zwembad volkomen kalm. "Ja, dit is energieoverdracht!" ... ik huilde. Het was als een inzicht - opeens realiseerde ik me wat een balflits is en hoe je energie kunt overbrengen zonder een draad over lange afstanden.

Gebaseerd op deze pogingen, heb ik een generator geproduceerd die de etherische vortexringen creëerde die ik etherische vortexobjecten heb genoemd. Dit was een overwinning. Ik was in euforie. Ik dacht dat ik alles kon doen. Ik beloofde een heleboel dingen zonder dit fenomeen te onderzoeken, maar ik betaalde voor mijn prijs. Ze stopten me om geld te geven voor onderzoek, en het ergste was dat ze niet meer in mij geloofden. Mijn euforie is vervangen door een diepe depressie. Toen besloot ik voor mijn gekke experiment.

Laat het mysterie van mijn uitvinding met mij sterven, ik beloofde mijn problemen ...

Krachtoverbrenging

Toen ik met etherische vortex-objecten werkte, besefte ik dat ze zich niet gedroegen zoals ik eerder dacht. Het bleek dat toen ze de wervelende ethervoorwerpen voorbij metalen objecten passeerden ze hun energie verloren en instortten, soms met een explosie. Diepe aardlagen absorbeerden zowel hun energie als metaal. Dat is de reden waarom ik de energie alleen voor korte afstanden kon overbrengen.

Toen herinnerde ik me de maan. Als we de vortex-objecten naar de maan sturen, worden ze gereflecteerd door het elektrostatische veld en keren ze terug naar de aarde op een aanzienlijke afstand van de zender. Omdat de invalshoek gelijk is aan de reflectiehoek, kan de energie over zeer lange afstanden worden overgedragen, zelfs naar de andere kant van de aarde.

Ik heb verschillende experimenten gedaan, met de overdracht van energie naar de maan. In de loop van deze experimenten bleek dat de aarde is omgeven door een elektrisch veld. Dit veld vernietigt zwakke vortex-objecten. Energetische etherische vortex-objecten braken het elektrische veld van de aarde en gingen de interplanetaire ruimte in. Toen dacht ik dat als ik een resonantiesysteem creëerde tussen de aarde en de maan, de zendkracht erg klein kon zijn en dat er heel veel energie uit dit systeem kon worden gehaald. Na het maken van berekeningen van welke energie ik kan extraheren, was ik verrast. De berekening laat zien dat de energie van dit systeem voldoende is om de grote stad volledig te vernietigen. Toen besefte ik voor de eerste keer dat mijn systeem gevaarlijk kon zijn voor de mensheid, maar ik wilde nog steeds mijn experiment doen. In het geheim begon ik mijn gekke experiment grondig voor te bereiden.

Nikola Tesla en experimenteer

Eerst moest ik kiezen in plaats van een experiment. De Noordpool was daar het meest geschikt voor. Er waren geen mensen en ik zou niemand pijn doen. De berekening heeft echter aangetoond dat met de huidige maanpositie in Siberië een etherisch vortex-object te vinden is en mensen daar kunnen leven. Ik ging naar de bibliotheek en begon informatie over Siberië te bestuderen. Er was weinig informatie, maar ik heb geleerd dat er in Siberië nauwelijks mensen zijn.

Ik moest mijn experiment in diepe geheimhouding verlaten, anders zouden de gevolgen voor mij en de hele mensheid zeer onaangenaam kunnen zijn. Ik heb altijd één vraag - zullen mijn ontdekkingen in het belang zijn van de mensen? Het is immers al lang bekend dat mensen bijna alle uitvindingen hebben gebruikt om hun soort uit te roeien. Het was erg handig om mijn geheim te bewaren, omdat in die tijd veel van mijn laboratoriumapparatuur was ontmanteld. Ik kon alleen opslaan wat ik nodig had voor een experiment.

Hieruit bouwde ik een nieuwe afzonderlijke zender en verbond deze met de zender. Een experiment met zo'n grote energie kan heel gevaarlijk zijn. Als ik geen fout heb gemaakt in de berekeningen, zal de energie in het etherische wervelende object de aarde raken vanuit de tegenovergestelde richting. Dus ik bleef niet in het lab, maar het was twee mijl verderop. Mijn apparaat werd bestuurd door een klokmechanisme.

Ball flash

Het principe van het experiment was heel eenvoudig. Om zijn / haar principe beter te begrijpen, moet je eerst begrijpen wat een etherische vortex of balflits is. In principe is het hetzelfde. Het enige verschil is dat balbliksem een ​​etherische vortex is die zichtbaar is. De zichtbaarheid van het schot zorgt voor een grote elektrostatische lading. Dit kan worden vergeleken met de inkttint van ronddraaiende cirkels in het water tijdens mijn zwembadexperiment. Bij het passeren van een elektrostatisch veld, vreet de etherische vortex de geladen deeltjes op die de bliksem van de bal veroorzaken.

Om een ​​resonantiesysteem voor de aarde en de maan te creëren, was het nodig om een ​​grote concentratie geladen deeltjes tussen de aarde en de maan te creëren. Hiertoe gebruikte ik de eigenschappen van etherische vortex-objecten om geladen deeltjes te vangen en te transporteren. De etherische vortex-objecten zijn door de generator naar de maan gemaakt. Ze passeren het elektrische veld van de aarde en vangen geladen deeltjes op.

Aangezien het elektrostatische veld van de maan heeft dezelfde polariteit als het elektrische veld van de aarde zijn etherische vortex voorwerpen daaruit gereflecteerd en beweegt terug naar de aarde, maar de invallende vanuit een andere hoek. Bij terugkeer op aarde keerden de etherische draaikolken weer terug en het elektrische veld van de aarde dwaalde terug naar de maan en zo constant. Zo werden de geladen deeltjes in het resonantiesysteem gepompt: Earth - Moon - Earth Electric Field. Toen de vereiste concentratie van geladen deeltjes in dit resonantiesysteem werd bereikt, was de resonantiefrequentie zelf-geëxciteerd. Energie, versterkte miljoenen resonantie eigenschappen van het elektrische veld van de aarde is veranderd in de vluchtige vortex doel van enorme kracht. Dit waren slechts mijn veronderstellingen, maar ik wist echt niet hoe het zou eindigen.

Experiment Day

Ik herinner me de dag van het experiment heel goed. De verwachte tijd nadert. Minuten uitgerekt heel langzaam en zag eruit als jaren. Ik dacht dat ik gek werd van deze verwachting. Eindelijk, de geschatte tijd kwam en ... er gebeurde niets! Er gingen nog vijf minuten voorbij, maar er gebeurde niets ongewoons. Het kwam bij me op dat misschien een klokmechanisme niet werkte, of dat het systeem niet werkte, dus misschien gebeurde er niets. Ik stond op de rand van waanzin.

En plotseling ... Het leek mij dat op het moment dat het licht verdween, en het hele lichaam leek vreemd gevoel - zoals ik raakte een duizend naalden. Al snel was alles voorbij, maar de onaangename metaalsmaak in de mond bleef. Al mijn spieren ontspanden en mijn hoofd rommelde. Ik voelde me helemaal overweldigd. Toen ik terugkeerde naar mijn lab, vond ik het vrijwel onveranderd, alleen de lucht brandde ...

Ik was opnieuw zenuwachtig door te wachten omdat ik de resultaten van het experiment niet kende. Pas toen ik de ongewone verschijnselen in de krant las, besefte ik hoe verschrikkelijk een wapen ik maakte. Ik verwachtte zeker een sterke explosie. Maar het was geen knaller - het was een ramp!

Dit geheim zal met mij sterven

Na deze poging besloot ik resoluut dat het mysterie van mijn uitvinding met mij zou sterven. Natuurlijk begreep ik dat iemand anders dit gekke experiment gemakkelijk kon herhalen. Het was daarom noodzakelijk om het bestaan ​​van de ether te erkennen, maar onze wetenschappelijke wereld ging verder en verder weg. Ik ben ook dankbaar dat Einstein en anderen van mening dat zij, met hun verkeerde theorieën, de mensheid afgeweken van deze gevaarlijke reis waar ik was. Misschien is het hun belangrijkste verdienste. Misschien dat over honderd jaar de geest van mensen zal prevaleren boven dierlijke instincten, mijn uitvinding mensen zal dienen.

Vliegende machine

Bij het werken met de generator merkte ik een bepaald fenomeen op. Toen ingeschakeld, was het duidelijk dat de wind in de richting van de generator waaide. In eerste instantie dacht ik dat het elektrostatisch was. Toen besloot ik ernaar te kijken. Ik nam verschillende kranten, stak ze aan en doofde ze onmiddellijk. Dichte rook verscheen uit de kranten. Met deze rookpapieren passeerde ik de generator. Overal in het laboratorium kwam rook naar de generator en klom omhoog, alsof het in een schoorsteen was. Toen de generator uit was, werd dit verschijnsel niet waargenomen.

Na dit fenomeen te hebben overwogen, kwam ik tot de conclusie dat mijn generator op ether werkt en de zwaartekracht vermindert! Om daar zeker van te zijn, heb ik veel gewicht opgedaan. Een van hun gerechten werd boven de generator geplaatst. Om het elektromagnetische effect van de generator te verwijderen, werden de schalen gemaakt van goed gedroogd hout. Na een zorgvuldige afweging heb ik de generator met veel opwinding geactiveerd. De zijkant van de weegschaal, die zich boven de generator bevond, steeg snel.

Helaas moest ik de oprichting van een vliegmachine verlaten

Ik heb de generator automatisch uitgeschakeld. De kom met balans ging omlaag en de schalen begonnen te oscilleren totdat ze in een gebalanceerde positie waren. Het leek een truc. Ik spande een kant van de balans, en opnieuw bereikte ik een evenwicht met de verandering in kracht en generatormodus. Na deze pogingen besloot ik een vliegmachine te bouwen die niet alleen in de lucht maar ook in het universum zou vliegen. Het principe van de werking van deze machine was als volgt: een generator geïnstalleerd op de vliegmachine in de richting van zijn vlucht zou de lucht verwijderen. Terwijl de druk op het apparaat met dezelfde kracht van de andere zijden voortgaat, begint de vliegmachine te bewegen. Wanneer je in zo'n machine zit, voel je je niet versneld omdat de ether je beweging niet beïnvloedt.

Helaas moest ik de oprichting van een vliegmachine verlaten. Het gebeurde om twee redenen. Allereerst had ik geen geld voor het geheim van deze machine. Maar het belangrijkste was dat er een grote oorlog in Europa begon, en ik wilde niet dat mijn uitvindingen iemand zouden doden! Wanneer vechten deze gekken?

epiloog

Na het lezen van dit handschrift begon ik op een andere manier naar de wereld om me heen te kijken. Nu, met nieuwe gegevens, ben ik er steeds meer van overtuigd dat Tesla op veel manieren gelijk had! In de juistheid van Tesla's ideeën ben ik overtuigd van bepaalde verschijnselen die de moderne wetenschap niet kan verklaren. Bijvoorbeeld over welk principe vliegende niet-geïdentificeerde vliegende objecten zijn - UFO's. Waarschijnlijk twijfelt niemand aan hun bestaan. Besteed aandacht aan hun vlucht - UFO's kunnen onmiddellijk accelereren en de hoogte en richting van de vlucht veranderen. Elk levend wezen dat in de UFO zou zijn zou verpletterd worden door de wetten van de mechanica. Dat zal niet gebeuren.

Nog een voorbeeld: wanneer UFO's op lage hoogte passeren, stoppen de motoren van de auto en gaan de koplampen uit. De ethertheorie volgens Tesla verklaart deze verschijnselen goed. Helaas heeft de plaats in het manuscript waar de etherische whirlpoolgenerator wordt beschreven, veel geleden onder water. Uit deze fragmentarische gegevens begrijp ik echter hoe deze generator werkt, maar sommige details ontbreken voor het volledige beeld, dus er zijn nieuwe experimenten nodig. De voordelen van deze experimenten zullen enorm zijn. Na de bouw van een vliegende machine Tesla in staat zal zijn om te vliegen in de ruimte, en later, niet in de verre toekomst, zullen we de planeten van het zonnestelsel beheersen en te bereiken, zelfs de dichtstbijzijnde sterren!

Epiloog

Ik heb de plaatsen in het manuscript geanalyseerd die voor mij onbegrijpelijk zijn gebleven. Voor deze analyse heb ik andere publicaties en verklaringen van Nikola Tesla gebruikt, evenals de moderne opvattingen van natuurkundigen. Ik ben geen natuurkundige, dus het is moeilijk voor mij om alle complexiteit van deze wetenschap te begrijpen. Ik spreek gewoon mijn eigen interpretatie van de woorden van Nikola Tesla uit.

In dit tot nu toe onbekend manuscript bestaat Nikola Tesla door de zin "Licht beweegt in een rechte lijn en de cirkel ether, want er zijn kruispunten". Het lijkt erop dat Tesla probeert uit te leggen waarom het licht tijdens het springen beweegt. In de moderne natuurkunde wordt dit fenomeen een kwantumsprong genoemd. Manuscript verklaart dit fenomeen verder, maar het is een beetje vaag. Daarom zal ik hier mijn uitleg een reconstructie van dit fenomeen maken, van onderbroken bestaande zinnen en woorden.

Om beter te begrijpen waarom het licht beweegt door sprongen, stellen we ons het schip voor dat rond het enorme zwembad in de draaikolk cirkelt. Installeer een golfgeleider op dit schip. Omdat de bewegingssnelheid van de buiten- en binnengebieden van de draaikolk anders is, worden de golven van de generator die door deze gebieden loopt plotseling zichtbaar. Hetzelfde gebeurt met lichte quanta wanneer het de etherische vortex kruist.

Het principe van energieterugwinning uit ether

In het manuscript is een zeer interessante beschrijving van het principe van het verkrijgen van energie uit ether. Het is ook erg gebonden aan water, dus hier kan ik mijn tekstreconstructie geven. Deze reconstructie is gebaseerd op individuele woorden en zinnen van onbekende manuscripten, evenals andere publicaties van Nikols Tesla. Daarom kan ik de exacte overeenkomst van de gereconstrueerde tekst van het manuscript met de originele onleesbare tekst niet garanderen. De productie van etherenergie is gebaseerd op het feit dat er een enorm drukverschil is tussen de ether en de materiële wereld. Ether probeert terug te keren naar zijn oorspronkelijke intacte staat, drukt van alle kanten op de materiële wereld, de elektrische kracht en de massa van de materiële wereld voorkomen deze compressie.

Dit kan worden vergeleken met luchtbellen in water. Om te begrijpen hoe je energie uit de ether haalt, stel je een enorme luchtbel voor die in het water drijft. Deze luchtbel is zeer stabiel omdat hij aan alle kanten op dezelfde manier wordt geduwd met water. Hoe krijg je energie uit deze luchtbel? Voor dit doel is het noodzakelijk om de stabiliteit ervan te overwinnen. Het is mogelijk om dit te doen met een waterwerveling, of een wervelende waterring tegen de muur van de luchtbel. Als we hetzelfde doen in de lucht wanneer we het etherische voorwerp blazen, krijgen we een enorme explosie van energie. Als bewijs voor deze aanname, zal ik je een voorbeeld geven: wanneer een balflits contact maakt met een object, zal er een enorme hoeveelheid energie en soms een explosie zijn. Naar mijn mening werd het principe van energieopwekking uit ether door Tesla gebruikt in zijn elektromobiele experiment in Buffalo in 1931.

Dit handschrift is gevonden in een oude brandweerhelm tijdens een straatverkoop in New York (VS). Er wordt van uitgegaan dat de auteur van het manuscript Nikola Tesla was.

Let op. vertalers - het beginsel ether vult de gehele ruimte en duwt stoffelijke objecten van alle kanten verklaart stoffelijke objecten begrensd door wanden en hoeken en lossen niet waarom vervormbare voorwerpen vormen een bol (inclusief mineraal bollen die die vorm in een semi won staat als lava), en waarom alle hemellichamen (zon, planeten, manen), die werden gevormd uit kneedbaar materiaal met een bolvorm.

books

Ben je geïnteresseerd in Nikola Tesla's gedachten? Dan raden we aan boeken te kopen die handelen over zijn gedachten en biografie (Nadat u op het boek hebt geklikt, wordt u doorgestuurd naar de eshop waar u meer informatie kunt lezen).

Nikola Tesla - Weaponsystemen

Nikola Tesla, My Biography and My Inventions

Nikola Tesla, moderne geneeskunde

Vergelijkbare artikelen

5 reacties op "Nikola Tesla: "U hebt het mis, meneer Einstein, de ether bestaat!""

 • Ilona zegt:

  In 17. en 19. eeuwse geveegd door de wereld twee grote "natuurlijke" rampen die onze steden bedolven onder meters hoog leem en klei, alsmede alle Russische vykosily bomen, miljoenen inwoners van Europa en de Verenigde Tartaria, Siberische mammoeten en het scheppen van meer půdu- bevroren permafrost. Klimaatverandering en druk zijn de oorzaak geweest van de kosteloze acquisitie van atmosferische elektriciteit uit kerken en tempels. 1300 mT de huidige resterende stroombronnen kerkplein en het bouwen van een eengemaakt architectuur en beschaving over de hele wereld.

  Waarom verbergt deze informatie onze pseudo-geschiedenis?

  http://www.noemova-archa.estranky.cz/clanky/historie-potopy-sveta.4/

 • Standa Standa zegt:

  Een paar opmerkingen:
  - Het artikel heeft die auteur niet. Afhankelijk van waar ik naar op zoek was, is het waarschijnlijk in Tashkent levende dichter Michail Sapkin. Het roept sterke twijfels op over de vraag of de vermeende brief niet alleen zijn literaire fictie is.

  - Het artikel vermeldt het experiment van Michelson - Morley. Er is echter geen sprake van het experiment van Sagnac, dat integendeel de beweging zal meten. Er is geen sprake van experimenten van Fizeau met licht in stromend water.
  De theorie van Einstein verklaart al deze experimenten en stelt ons in staat om nauwkeurig te berekenen hoe grote effecten zullen worden gemeten.
  Kan hij deze etherische theorie maken? Hoe groot zijn de resultaten van de bovengenoemde experimenten op basis van de ethertheorie?

 • Lipari zegt:

  Betekent dit dat de zwarte gaten de plaatsen zijn waar de ether ergens anders uit stroomt? Er is een vergelijking van het water in de badkuip dat in het afval stroomt. Hierdoor ontstaat een vortex die waterdruk (en bellen - planeten, sterren) zuigt - zou de enorme zwaartekracht holes leggen en als de lichtgolf bewegende ether, en de ether wordt meegetrokken met nog licht. Nu rijst de vraag hoe een dergelijke stroom waarin etherstromen kunnen ontstaan, kan ontstaan.

  • jpavol zegt:

   Persoonlijk denk ik dat er geen zwarte gaten bestaan, en het universum is een stabiele materie zonder een begin en een einde. Er zijn alleen 2-vragen die niet oplosbaar zijn: wat is het universum en wat is God ...

Laat een reactie achter